Fred ja renkaat, Peltikorjaamo-sarja, Hollywood 1984.

Fred with Tires, Bodyshop Series, Hollywood 1984.
Fred ja renkaat, Peltikorjaamo-sarja, Hollywood 1984.

Puolipukeinen, lihaksikas nuorimies kantaa autokorjaamossa renkaita käsissään. Kuva kuuluu Rittsin Peltikorjaamo –sarjaan, joka sisältää Levi’s –farmareiden mainoskuvia. Kuvat oli tilannut italialaisen miesten muotilehden Per Lui’n päätoimittaja, joka lähetti Rittsille sadetakkeja farmareiden rekvisiitaksi. Ne Ritts kuitenkin hylkäsi.

Sen sijaan sarjan kuvauksia varten löytyi Los Angelesin keskustasta täydellinen peltikorjaamo, jonka läpi saattoi ajaa. Avoimet päädyt toivat tilaan valoa, mutta houkuttelivat myös katsojajoukon päivittelemään mielestään homoseksuaalista tapahtumaa, sillä kuvausten jatkuessa vaatteet vähenivät rasvalla valeltujen hikisten mallien yltä.

Fred ja renkaat –kuvan mallina ollut Fred Harding oli kuvauksissa 23-vuotias ja muistaa Rittsin ottaneen paljon kuvia. Tuntui kuin Ritts ei olisi saanut haluamaansa, kunnes päivän lopulla Harding käännähti uupuneena kohti kameraa renkaita käsissään roikottaen – ja Ritts sai haluamansa. Ritts näytti kuvan Hardingille ja totesi: Sinusta tulee kuuluisa!

Peltikorjaamo-sarjaa pidetään osoituksena siitä, että Rittsin näkemys miesmallien sensuellista kuvaamisesta oli mahdollista toteuttaa ja se hyväksyttiin. Moni miesmalli on todennut, että Ritts raivasi juuri tällä valokuvalla tietä miesmalleille muotimaailmassa, ja nosti heidän arvostustaan. Rohkea lehden päätoimittaja Franca Sozzani julkaisi kuvat, vaikka amerikkalaiset olivat kauhistelleet niiden seksuaalisuutta. Italiassa kuvien taiteellisuutta kehuttiin ja niistä tuli jättimenestys.